Työllistä nuori!

Tarvitsetko apua arjen askareisiin? Etkö jaksa tai ehdi pestä ikkunoita? Haluaisitko apua nurmikon leikkaamisessa lomasi aikana? Kysy meiltä 4H-nuorta avuksesi ja pyrimme löytämään sopivan nuoren tehtävään. Tilaus välitetään 4H-yrittäjälle tai teettää työn työsopimuksen solmineen nuoren kanssa.

Yhdistykseltämme voit kysyä myös lemmikinhoitopalveluita. Jos tarvitset apua työmatkasi aikana tai pitkän työpäivän helpotukseen koiranulkoiluttamiseen, meiltä löytyy innokkaita nuoria tähän tehtävään. He osaavat myös hoitaa kissoja ja muita lemmikkieläimiä.

4H-yhdistyksen kautta kuka tahansa voi tarjota nuorelle mahdollisuuden ensimmäiseen työkokemukseen. Helpota omaa arkeasi ja anna nuorelle arvokas työkokemus. Työtä tekevät nuoret ovat käyneet 4H:n tarjoaman käytännönläheisen kurssin aiheesta.

4H:ssa on myös nuoria, jotka ovat perustaneet oman 4H-yrityksen. Voit työllistää nuoren myös suoraan hänen yrityksensä kautta. Tutustu 4H-yrittäjiin. Nuoria voivat työllistää yksityiset ihmiset, yritykset, kunnat ja muut yhteisöt.

 

- Etelä-Saimaan 4H-yhdistyksellä tehtävä työnhinta kattaa nuorille maksetun palkan sivukuluineen

- Nuoret ja 4H-yrittäjät ovat vakuutettuja

- Työstä on mahdollista hakea kotitalousvähennystä

 

Soita ja kysy niin katsomme yhdessä miten pystymme vastata toiveeseesi! Mitä aikaisemmin olet liikkeellä niin sitä paremmin pystymme vastata tarpeeseesi. :)

 

Etelä-Saimaan 4H-yhdistyksen toimisto: p. 044 5133740

 

 

 

4Help on 4H-järjestön kanssa kehitetty mobiilisovellutus, jonka avulla voit saada apua arkeen,työllistää alueen nuoria ja tarjota heille arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten. 

4Help-sovellutusta voit käyttää puhelimella lataamalla ilmaiseksi 4Help-appin puhelimesi sovellutuskaupasta (iOS ja Android) sekä tietokoneella osoitteessa www.4Help.app