Vapaaehtoistyötä

Mitä on vapaaehtoistyö ja miksi sitä kannattaa tehdä?

 

Vapaaehtoistyö on omista arvoista lähtevää, toisten ihmisten, yhteisöjen tai ympäristön hyväksi tehtyä työtä, jota ei tehdä rahallista korvausta vastaan. Työ tuottaa yleistä hyvää ja lisäarvoa kaikille osallisille ja on merkki tekijänsä halusta vaikuttaa ja osallistua. Vapaaehtoistyö lisää elämänlaatua, terveitä elinvuosia ja on suositeltavaa kaikille.

Vapaaehtoistyöstä et saa rahallista korvausta eli palkkaa. Sitä tehdään omasta vapaasta tahdosta, ilman pakkoa. Vapaaehtoistyö ei ole toimintaa, jota pidetään velvollisuutena perhettä tai sukua kohtaan. Vapaaehtoistyötä voi tehdä kuka tahansa iästä ja asuinpaikasta riippumatta kykyjensä, aikataulunsa ja voimavarojensa mukaan.

 

Etelä-Saimaan 4h-yhdistys etsii nyt lisää vapaaehtoistyöntekijöitä!

 

Haluatko SINÄ antaa hetken omasta vapaa-ajastasi vapaaehtoistyöhön? Kaikille vapaaehtoistyöntekijöille tarjoamme erilaisia töitä, joita kukin tekee oman jaksamisensa ja kiinnostuksensa mukaan. Voit tulla vapaaehtoiseksi toimijaksi mm. 4H-kerhoja vetämään, yhdistyksemme tapahtumien järjestämiseen, ikäihmisille juttukaveriksi tai heidän kauppa-asioiden hoitoon. Koulutamme ilmaiseksi kaikki vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet vapaaehtoistyön perusteisiin!

Nuorille työttömille vapaaehtoistoiminta on mahtava tapa saada omaan ansioluetteloon sisältöä ja työllistyä toiminnan kautta oikeaan työhön! Opiskelijat saavat jo opintojensa aikana tutustua työelämään ja monet organisaatiot palkkaavat sellaisia nuoria, jotka ovat olleet aktiivisia opiskelujen aikana!

Eläkeläisille vapaaehtoistyö on mainio mahdollisuus jakaa työelämässä saamiaan taitoja ja  tietoja seuraaville sukupolville!

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä!

 

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vapaaehtoistyö on antanut minulle paljon! Tule sinäkin mukaan!!