Ajokortti työelämään

 

Ajokortti  työelämään -kursseja järjestetään, kun ilmoittautuneita on tarpeeksi.

Kurssin hinta materiaaleineen on 30 euroa + jäsenmaksu.

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Hei nuori! Tunnetko olevasi solmussa kaiken maailman työhakemusmallien ja CV-pohjien kanssa? Ärsyttääkö, kun et tiedä, mitä työhakemukseen pitäisi laittaa ja miten edetä työnhaussa?

Eipä hätää. Etelä-Saimaan järjestää yksipäiväisen Ajokortti työelämään-kurssin, joka pyyhkäisee taivaan tuuliin kaikki pulmasi liittyen työnhakuprosessiin.

Koulutuksessa käydään läpi kaikki tärkeät asiat liittyen työnhakuun ja työelämän pelisääntöihin. Kurssi antaa sinulle etulyöntiaseman, kun alat hakea töitä. Nuorena työnhakijana erotut joukosta eduksesi, kun sinulla on esittää selkeä, ammattimaisesti tehty työhakemus.

Kurssilla käydään läpi kaikki perusasiat työhön kuin työhön liittyen. Mitkä ovat sinun velvollisuutesi ja vastuusi työntekijänä? Mitkä ovat työnantajan velvollisuudet? Miksi työsopimus kannattaa lukea huolellisesti läpi ennen allekirjoittamista, mikä onkaan verokortti, entä brutto ja netto? Lisäksi kurssilla käydään läpi erilaisia tilanteita, joita työelämässä tulee vastaan.

Kurssin lopussa on pieni koe ja palaute kurssin vetäjältä. Kurssin käytyäsi olet astetta viisaampi lähtiessäsi metsästämään sitä ensimmäistä tai jo toista työpaikkaa. Muistathan hyödyntää myös oman 4H-yhdistyksesi työmahdollisuudet, sillä vuosittain Suomessa työllistyy noin 7 000 nuorta 4H-yhdistysten kautta. Alkoiko ajokortti kiinnostaa? Ota ihmeessä yhteyttä oman paikkakuntasi yhdistykseen ja huristele luottavaisin mielin työelämään!

Ajokortti työelämään -kurssi on sinulle yli 13-vuotias nuori, joka haluat tietoa työnhausta ja työelämästä!

 

Kurssin jälkeen saat työelämäajokortin, jolla hankit itsellesi etulyöntiaseman työtä hakiessasi. Kurssin kesto on 8 tuntia ja hinta 30 € + jäsenmaksu.

Kysy lisää!
 

 

Tutustu Ajokortti työelämään -kurssiin.