Lapsille

 

4H-kerhoissa opitaan tekemällä TOP tehtäväpankin ohjeilla!

 

Tehtäviä voi tehdä myös kotona ja esitellä 4H-kerhon ohjaajalle valmiin TOP tehtävän.

Ahkeria tekijoitä palkitaan kunniakirjalla ja ahkeran maineella!

Kerhokausi: Syyskuu 2018 - 2019 Toukokuu.

 

Myös kesken kerhokauden voit liittyä mukaan, tilaa on uusille kerholaisille! Vasemmalla sivupalkissa ilmottautumislomake.

 

Monipuolista kerhotoimintaa kaikille lapsille!

Etelä-Saimaan 4H-yhdistys toteuttaa monipuolista kerhotoimintaa lapsille ympäri Lappeenrantaa.  Toiminta kattaa erilaisia teemakerhoja ja perinteisiä monitoimikerhoja, joissa kannustetaan erityisesti tekemällä oppimiseen. Kerhoja ohjaavat yhdistyksen kouluttamat nuoret, jokainen omanlaisella kannustavalla otteella.

Kerhoissa pääset osaksi iloista toimintaa, uusien kaverisuhteiden luomista ja yhdessä viihtymistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos haluat tehdä ja kokeilla uusia asioita. Kiusaamiselle on nollatoleranssi ja jokainen hyväksytään kerhoon omana itsenään. Kerhossa ollaan kavereiden kanssa ja vaikkapa keppikrossaillaan, kokataan, pelataan ja retkeillään

Kerhoon voit tulla turvallisin mielin, sillä koulutetut ohjaajat takaavat jokaisen osallistujan viihtyvyyden. Ohjaajan kanssa kerholaiset yhdessä voivat vaikuttaa kerhokauden sisältöön. Näin kaikkien ehdotukset tulevat kuulluiksi. Ovi kerhoon aukeaa sinä vuonna, kun täytät 6 vuotta.

Kerhoihin pääset tutustumaan vasemmasta sivupalkista. Löydät myös ilmoittautumislomakkeen samasta paikasta! :)

 

Kerhotoimintaan pääset mukaan liittymällä 4H:n jäseneksi ja maksamalla valtakunnallisen jäsenmaksun. 

Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 35 € ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa. Jäsenmaksulla saa myös paikallisia sekä valtakunnallisia jäsenetuja.